Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски заяви, че Макрон си губи времето с диалога с Русия

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога съобщи, че френският водач си губи времето с разговора с Русия, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9444
Украинският държавен глава сподели това в изявление за италианския ежедневник " Кориере каузи сера ", помолен да разяснява думите на Макрон, че Русия би трябвало да бъде победена, само че не и изцяло разгромена, и че спорът в Украйна би трябвало да бъде организиран с договаряния.

Двамата президенти разговаряха по телефона в неделя.

" Диалогът е ненужен. Макрон си губи времето. Стигнал съм до извода, че не е по силите ни да променим позицията на Русия ", сподели Зеленски пред италианския ежедневник. " Ако те са решили да се изолират, мечтаейки да възвръщат остарялата руска империя, ние не можем да създадем нищо. Това е тяхна работа дали ще изберат да сътрудничат или не с интернационалната общественост на основата на взаимно почитание. "

Зеленски отхвърли схващането, че западните наказания са тласнали съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През към изолацията.

" Напротив, таман решението да стартира войната маргинализира Путин ", е представен да споделя украинският президент.

Зеленски добави, че Украйна ще продължи да пази град Бахмут, за който от месеци се водят яростни сражения, до момента в който има смисъл.

" Да, това е изключително огромен град. Впрочем сходно на доста други градове в Донбас той беше опустошен от руснаците. За нас е значимо да го отбраняваме, само че не непременно и не по този начин, че всички (защитници) в него да загинат ", сподели украинският президент.

По думите му съветските командири желаят след Бахмут да настъпят още пò на запад в Донецка област към Краматорск и Славянск, а по-късно, в случай че могат, да доближат и до град Днепър в Централна Украйна.

" Ще се съпротивляваме и в това време ще се подготвим за нова контраофанзива ", сподели Зеленски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР